Kenelle kirjoitan – tietokirjan kohderyhmä

Suunnittelen kirjoittavani tietokirjan puuveneen rakentamisesta. Olen kirjoittanut aiheesta jo vuosia ja olen valinnut jo näkökulman ja tavan käsitellä aihetta. Tavoitteenani on kertoa aiheesta rehellisesti omalla äänelläni ja omien kokemusteni pohjalta.

Haluaisin kuitenkin täydentää näkemystäni siitä, mitä minun kannattaa kertoa kirjani lukijoille ja sen vuoksi käännyn tässä asiassa blogini lukijoiden puoleen. Minua kiinnostaa millaiset ihmiset lukevat tätä blogia. Pyydän sinua kirjoittamaan minulle viestin sähköpostiosoitteeseeni ja kertomaan vapaasti itsestäsi. Minua kiinnostaa mm. seuraavat asiat:

  • ikä
  • sukupuoli
  • miksi luet tätä blogia?
  • harrastatko lukemista, luetko tietokirjoja ja jos luet, millaisista aiheista?
  • harrastatko puukäsitöitä tms?
  • oletko rakentanut puuveneen, oletko parhaillaan rakentamassa tai aiotko tulevaisuudessa rakentaa puuveneen?
  • millainen on mielestäsi hyvä kirja puuveneistä?
{ 0 kommenttia… add one }

Leave a Comment